چگونه ریسک کارآفرینی را کاهش دهیم؟ 3 اشتباه بزرگ کارآفرین ها در شروع

ترس از ورشکستگی بزرگترین عامل شروع نکردن کسب و کار در افراد است. اما چطور می توان ریسک کارآفرینی را کاهش داد؟
-
هزینه های جاری را کاهش دهید:
منظور از هزینه های جاری خرج هایی مثل هزینه اجاره دفتر، اجاره سوله یا کارخانه، برق و آب ماشین آلات، کارکنان و… است. اشتباه بزرگی که اکثر کارآفرینان تازه کار انجام می دهند این است که قبل از رسیدن به درآمد، شروع به خرج کردن پول برای موارد غیرضروری می کنند. به طور مثال: در محلی بسیار گران قیمت دفتر اجاره می کنند یا کارکنان غیرضروری استخدام می کنند، همین موارد ساده باعث هزینه های ماهیانه چند میلیون تومانی می شود در حالی که کسب و کار هنوز به درآمدزایی نرسیده است!
برخی برای شروع کسب و کارشان وام می گیرند یا از کسی پول قرض می کنند، به هزینه های بالا این موارد را نیز اضافه کنید به رقم سرسام آوری می رسید که در آخر ماه باید پرداخت کنید!
صرفه جویی را فراموش نکنید، به طور مثال نیازی نیست که در جای بسیار گران قیمتی دفترکار اجاره کنید یا لپ تاپ و کامپیوتر آخرین مدل برای کارکنان خود بخرید.
کار بسیاری از آن ها با معمولی ترین کامپیوتر یا لپ تاپ هم قابل انجام است و نیازی به صرف هزینه های چند ده میلیونی برای دستگاه های الکترونیکی نیست! -
اول بفروشید بعد تولید کنید:
اگر قرار است محصولی را تولید کنید، قبل از اینکه تمام سرمایه خود را برای تولید هزینه کنید به فکر فروش آن باشید. همیشه یادتان باشد که فروش از تولید بسیار سخت تر است. کارآفرین های زیادی هستند که مقدار زیادی از محصولی را تولید کرده اند و نمی توانند آن را بفروشند! فروشنده های عمده و توزیع کنندگان صنف خود را پیدا کنید، با آن ها صحبت کنید و با دادن پیشنهادی بهتر نسبت به دیگر رقبا، آن ها را وارد معامله کنید. بعد از اینکه مطمئن شدید که کالای شما خریدار عمده دارد، اقدام به تولید کنید.
کیفیت و قیمت مناسب را فراموش نکنید. -
کوچک شروع کنید:
پس از اینکه از فروش محصولات خود مطمئن شدید شروع به تولید انبوه نکنید! از تعداد پایین شروع به تولید کنید تا تجربه تولید، ضعف ها، نواقص و ایرادات طراحی محصول خود را پیدا کنید.
به صورت مداوم کیفیت و طراحی محصول خود را بهتر کنید و با چند تأمین کننده مواد اولیه در ارتباط باشید. ممکن است برخی از آن ها مواد اولیه مورد نیاز شما را با قیمت ارزان تری بفروشند. مواد اولیه ارزان باعث کاهش هزینه های تولید و در نهایت افزایش سود شما می شود، اما در نظر داشته باشید که کیفیت پایینی نداشته باشند.محصول بی کیفیت شما را بدنام و برندتان را از بازار حذف خواهد کرد.
اندک اندک تولید خود را بالا ببرید، فروشندگان جدید پیدا کنید و کیفیت خود را بالا ببرید. خواهید دید که سهم بزرگی از بازار را تصرف می کنید. اگر به این مرحله رسیدید، وقت آن است که به صادرات و جهانی شدن فکر کنید…
پاسخی بگذارید